Over de auteurs

van de Basiscursus GIMP, Inkscape en Scribus.

Kirsten Roth-Koch

 

Kirsten Roth-Koch, dat ben ik, de maker van dit blog. Ik werk als kunstenaar en ontwikkel ook lesmaterialen. Tekenen, verf, Inkscape en GIMP zijn voor mij dagelijkse kost.

Just Vecht

 

Just Vecht heeft ruime ervaring met Scribus en met het ontwerpen van diverse promotiematerialen. Dit is zijn blog over Scribus.

 

Paul Matthijsse

 

Paul Matthijsse heeft als theaterfotograaf gewerkt en heeft ruime ervaring met GIMP. Lees hierover verder op zijn blog. Hij schreef eerder een handleiding voor de opensource raw-convertor RawTherapee.

 


Lees verder in Inkijkexemplaar & downloads.

Advertenties

4 thoughts on “Over de auteurs”

    1. Hallo Marie, veel plezier met het boek! Voor zover ik weet, zijn er workshops over Inkscape te volgen bij diverse fablabs, omdat daar Inkscape vaker wordt gebruikt bij het lasersnijden. Fablabs zijn kleine technische werkplaatsen. Als je een specifieke vraag hebt, kun je mij ook mailen op rothkoch-apenstaartje- gmail- punt- com.

  1. Proficiat, hier heb ik kunnen lezen en leren. Ik heb zelf een blog en steek er veel (heel veel) tijd in en merk dat letterlijk enorm veel mensen langskomen om te genieten van alle informatie die ik neerpen maar…. zelden krijg je eens een blijk van waarderen. Al was het maar een like. Dus maak ik er een punt van om dat wel te doen omdat ik weet hoeveel tijd passie in zo’n blog zit. LIKE LIKE LIKE

  2. Beste Hilde,
    Hartelijk dank voor je supervriendelijke reactie! Ik heb je blog ook even bekeken.. heel mooi om te zien hoe creatief je bezig bent. Je zet daarmee ook anderen weer lekker aan het werk en daarin doen jij en ik precies hetzelfde. Veel succes met jouw blog!

Heb je een leuke vraag of opmerking?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s